Глава УГКЦ про протести в Нових Санжарах: така реакція людей – зовсім не християнська

20 февраля 2020 г., 22:35:00   1589   0

Глава УГКЦ про протести в Нових Санжарах: така реакція людей – зовсім не християнська

Предстоятель Української греко-католицької церкви, Блаженніший Святослав (Шевчук) звернувся до громадськості через реакцію українців на евакуацію співгромадян з Китаю. Відповідне повідомлення опубліковано на сайті УГКЦ.

“Мені дуже боляче чути про спротив громадян України щодо повернення наших співвітчизників, які опинилися в зоні небезпеки сучасного коронавірусу в Китаї.

Така реакція людей є зовсім не християнською”, – зазначив Блаженніший Святослав. За словами глави УГКЦ, можна зрозуміти, що в умовах, коли медичні засоби є ненадійними, людьми керує страх. “Для того щоб перебороти страх, бракує відчуття людяності й чесноти християнської любові до ближнього. Не таким небезпечним є коронавірус, як вірус ненависті й зневаги до людини. Якщо коронавірус можна побороти різними медичними засобами, то від вірусу ненависті нас може захистити лише сила любові”, – сказав Святослав Шевчук.

У своєму зверненні Предстоятель УГКЦ закликав органи державної влади забезпечити українську громадськість і тих, хто повертається з Китаю, усіма необхідними засобами безпеки. “Прошу всіх людей, які називають себе християнами, утриматися від будь-якого роду ненависті і не чинити перешкод для повернення до своїх домівок синів і дочок України”, – додав глава УГКЦ.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте