Огляд блогосфери від UAINFO. 19 лютого 2020

19 февраля 2020 г., 21:00:00   774   0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 лютого


Спільне патрулювання російсько-українського кордону на Донбасі: чому хорватський сценарій є неприйнятним



Президент Володимир Зеленський під час Мюнхенської конференції з безпеки заявив, що Україна підтримує ідею патрулювання кордону з РФ на Донбасі спільно з представниками самопроголошених "ЛНР" і "ДНР", а також ОБСЄ. За його словами, присутність у таких патрулях українців, могла б гарантувати законність підготовки і проведення осінніх місцевих виборів в ОРДЛО.


Наша проблема не фейки в СМИ, а фейки во власти, которые проводят видимость государственной политики, – политолог


Поэтому, сначала работающие институты, которые способны обеспечить весенние посадки тем, кто реально накосячил, а потом уже регуляция медийного поля. Да и вообще всего. А сегодня нам предлагают ужесточение регуляции по всем фронтам, обрезание свобод взамен на что?


Націонал-гуманісти. Чому "Слуга народу" ніяк не визначиться з власною ідеологією



У травні минулого року тоді ще майбутній віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявляв, що партія президента України Володимира Зеленського взяла за свою ідеологічну основу лібертаріанство з його акцентом на зменшенні ролі держави в житті громадян. Але трохи згодом Стефанчуку заперечив на той момент лідер "Слуги народу", а зараз спікер парламенту Дмитро Разумков. Він зазначив, що "впиратися в ідеологію" не варто, адже це може завадити будівництву структури партії.


Звільнення Суркова – важливий і в політичному сенсі метафізичний крок


На столі Суркова лежали різні папери. Це і показники металургійної промисловості Придністров'я, і стан бензинового ринку "ДНР" та "ЛНР", і баланс видобутку нафти венесуельською державною компанією PDVSA, і статистика видобутку діамантів у Ботсвані, з якою намагається конкурувати діамантова індустрія Якутії.


"Геноцид українського народу". Тернопільська облрада вимагає від президента і прем’єра не селити в регіоні евакуйованих з Китаю



"А ви поцікавилися, звідки там люди (яких евакуюють з Уханя – ред.), з яких областей, чи це не має значення? Я знаю, що там людей з Тернопільської області немає – є з інших областей і там половина іноземців", – сказав він.


Українці, яких евакуюють через коронавірус, вже прибули в аеропорт Уханя. ФОТО, ВІДЕО


"На виконання рішення Уряду України, Посольство, в межах компетенції, завершило всі підготовчі заходи щодо вивезення громадян України з міста Ухань та інших міст провінції Хубей. В евакуаційному списку 48 громадян України та 29 іноземців", – йдеться в повідомленні.


Проблемы с выполнением бюджета: грозит ли Украине дефолт?



У нас большая зрада. Бюджет не выполняется. Это было и в прошлом году. И перешло в январь 2020 года. И теперь модно стало говорить, что "довели страну" и "мы все умрем". И, конечно, что теперь дефицит бюджета будет такой большой, что мы погрязнем в долгах.


В США арестовали предполагаемого российского шпиона



Некий российский чиновник нанял Фуэнтеса в 2019 году, поручив ему, помимо прочего, найти автомобиль, который принадлежит "источнику в правительстве США" и записать его регистрационный номер.


В Австралии в воздухе столкнулись два самолета, погибли четыре человека


Представитель Управления безопасности гражданской авиации сообщил, что столкнулись двухмоторный самолет Piper Seminole, принадлежащий летной школе, и двухмоторный Beechcraft Travel Air, зарегистрированный на частное лицо.


Кінг продав за $1 право на екранізацію свого оповідання українському студенту


Твір "Велотренажер" – розповідає про художника Річарда Сіфкіца, який намагається схуднути та їздить на тренажері в підвалі свого будинку в Нью-Йорку. Чим більше Сіфкіц худне – тим частіше його переслідують дивні ілюзії.


"Поживна крупа, яка вносить різноманітність в харчування", – дієтологиня розповіла про корисні властивості булгуру



Одразу скажу – булгур, як будь-який інший продукт з пшениці, містить білок глютен, він же клейковина. Тому людям, які страждають на целіакію, в яких нестерпність глютену, булгур протипоказано. Насправді, глютен це звичайний білок, один з безлічі інших. Для здорової людини шкідливого в ньому нічого немає. Він нічим не гірший білка казеїну, який структурно схожий на глютен, а його багато, наприклад, в домашньому сирі. Тому виключати продукти з глютеном з раціону не треба.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте