Ніщо не вказує на близькість завершення війни на Донбасі – Казанський

17 февраля 2020 г., 21:06:00   822   0

Ніщо не вказує на близькість завершення війни на Донбасі – Казанський

Володимир Зеленський має унікальну здатність казати взаємовиключні речі й у результаті злити абсолютно всіх.

На конференції в Мюнхені він спочатку заявив, що Україна не вестиме переговорів із ватажками російських окупантів і колаборантів ОРДЛО. А потім припустив можливість створення спільних патрулів ВСУ та представників тимчасово окупованих територій.

У підсумку ЗМІ РФ й ОРДЛО з обуренням пишуть, що Зеленський "відмовляється виконувати Мінські угоди та вести перемовини з народними республіками". А наші ЗМІ з обуренням пишуть про спільні патрулі з бойовиками.

Як ці висловлені Зеленським тези узгоджуються одна з іншою – незрозуміло. Як можна домовитися про спільні патрулі кордону із загарбниками, не ведучи переговорів із їхніми ватажками? Навряд чи на це питання може відповісти сам президент.

Ніхто нічого не зрозумів, усі зляться, при цьому на 99% зрозуміло, що ніяких виборів в ОРДЛО за українськими законами та жодних патрулів у доступному для огляду майбутньому не буде. Бо війна триває, квітнева зустріч у нормандському форматі радше за все не відбудеться, тому що не виконано домовленостей паризького саміту, немає і розуміння щодо подальшого розведення військ. Ніщо не вказує на близькість завершення конфлікту.

Денис КАЗАНСЬКИЙ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте